Wiadomości

  • 9 listopada 2018
  • wyświetleń: 3695

Punkt Gastronomiczny: Najlepsza gęsina na Świętego Marcina

Artykuł sponsorowany:

Najlepsza gęsina na Świętego Marcina - trudno się z tym nie zgodzić, szczególnie, że listopad obfituje w miejsca oferujące wspaniałe dania z gęsiną w roli głównej. Aromaty polskich jabłek i gruszek, warzyw korzeniowych oraz grzybów idealnie komponują się ze szlachetną gęsiną i stanową nie lada gratkę dla miłośników kuchni.

Od 9 do 26 listopada zapraszamy do spróbowania autorskiego menu naszego Szefa Kuchni, Mariusza Kotkowskiego:



  • Pasztet z pieczonej gęsi / puree z jabłka / pieczywo gryczane / skwarki


punkt gastronomiczny


  • Barszcz grzybowy gotowany na gęsinie / pierożki z wędzonym ziemniakiem


punkt gastronomiczny


  • Duszone gołąbki z gęsiną / warzywa okopowe


punkt gastronomiczny


Jednocześnie przypominamy, że czekamy na Państwa z szerokim wyborem nieprzypadkowych win, świeżo mieloną kawą oraz słodkimi specjałami Pani Irenki!

Zachęcamy do rezerwacji miejsc: 32 447 00 01

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj